mandag den 8. december 2008

8. december uden de stor julerier....

Idag et indlæg uden jul eller de store hygge, er helt flad......
Har tilbragt flere timer på Roskilde sygehus med Tobias. Hans knæ er stadig galt, og blev derfor sendt på sygehuset for at blive yderligere på. Sad på arbejdet da jeg fik at vide vi skulle komme idag, fik godt nok fart på... Hente barn og så afsted. Hmmmm, stadig intet nyt om hvad der er galt, der er taget en masse blodprøver og vi skal møde på mandag igen. Hvis ikke blodprøverne siger noget, skal en ortopæd kirurg kigge på ham. Nå, håber blodprøverne viser noget, nu må vi se!
Var hjemme ved 19.30 tiden og er træt som et helt alderdomshjem... Har været vågen mget af sidste nat, havde en ny nattevagt til Nikolai i introduktion og fik ikke meget søvn. Vil liiiige om lidt hoppe i dyneren.
I får lige et LO som absolut intet har med jul at gøre... Det er min skønne og frække nevø på sidste skoledag:


Her et vinterbilled af Niko og Tobias, det er taget den 24.november i år hvor Tobias blev 11 år. Er meget sjældent der har været sne på Tobias' fødselsdag, og der blev tumlet godt i sneen og bygget snemand.


Fortsat god aften til Jer alle og godnat herfra:0)

7 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh kan godt forstå du er træt, jeg håber virklig de finder ud af hvad der er galt, et skønt billede der.

Tilte sagde ...

Ja det er da også noget af et døgn du har haft ... håber du får lidt ro og hvile i nat ;o) Skønt billede af drengene i sneen :o)

Anonym sagde ...

Det var da irriterende at de kunne se noget mht knæet i går ! Æv ! Flot LO af nevø...han ska da nok blive RIIIIIGTIG glad for det !!!

Charlotte sagde ...

Puha- forstår godt du er træt. Nu håber jeg bare de snart finder ud af hvad der er galt med det knæ.
Dejligt billede er ungerne ude i sneen. Og det layout er rigtigt godt. Jeg synes opsætningen er rigtig cool. Herlige billeder og flot pyntet.
God dag til dig!

Conny sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Conny sagde ...

Jeg synes man bliver meget træt, når man sider og vender på et sygehus. Ja det var tidlig i fik sne i år, men vi har ikke fået noget endnu.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke noget. Nu må de da snart finde ud af hvad der er i vejen med det knæ. Krydser fingre for at i får noget at vide på mandag.
Dejligt LO du har lavet. Det er nu rart med noget der ikke lige er "jul" hele tiden.