torsdag den 11. december 2008

11. december og gaver.....

Så kom Klaus' julegave fra hans arbejde... forstår det ikke helt, han er DSB ansat og de får gaver, jeg får ingenting som offentlig ansat, hmmmm.
Nå, pyt er altid spændende at se hvad de har fundet på....

I baggrunden ses en dejlig Cavalet trolley samt matchende toilettaske, Eva trio serveringsfad og ildfast fad, 2 mini champagne, lidt nødder og guf og ikke mindst .....En Harrydukke.... Jeg er fjollet med Harry og det er Tobias også. Vi må nok slås om den, nårh nej det er jo Klaus'.....
Ikke mere her fra idag, er i fuld gang med høns i asparges og tarteletter, mums:0)
Fortsat god aften til alle.

10 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det var da en i orden gave at få, hva´? Desværre heller ingen gaver til os, som offentlig ansatte. Vi skal også betale julefrokosten selv...

Pia sagde ...

Sikke flot julegave fra arbejdspladsen, jeg har også kun været offentlig ansat og ikke noget der hed julegaver.Ville gerne spise hos jer, elsker den ret.Du må have en god aften.

Heidi sagde ...

waw sikke lækker gave han (i) har fået ;o) Min mands arbejde plejer at give en julekurv dagen før juleaften så godt som og så har man købt ;o/ Ja sikkert lækkert pakke der er kommet glæder mig til at se hvad der findes på ;o)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke da en imponerende gave han har fået. Jeg arbejder på store Lindø, men vi får ingen julegave i år. Den har de sparet væk. Surt.
Glæder mig til at høre hvem der vinder dysten om Harry. ;0)
Fortsat god aften.

Anonym sagde ...

Wiiiiihhhh....den trolley dér...den kan da bruges til at transportere scrapsager i !!! Det har Klausmand nok ikke noget imod :O) Nå, vi kunne da godt lige ha kigget forbi til en gang tarteletter...Harry !

Anne Bente sagde ...

ejjjjj det var da en total lækker gave at få, og mumsss tarteletter, ha en fortsat god aften

Netti sagde ...

det var da en lækker gave at få!! Hold da helt op. Min datter er vild med tarteletter så hun ville savle hvis hun læste dette :)

Tilte sagde ...

ummenumm ... høns i asparges ... hvem der dog bare kunne finde ud af at lave mad :D Det ser da ud til at DSB ikke sparer på personaleomkostningerne til julegaverne ... lækkert :o)

Conny sagde ...

Det lyder dejlig med høns i aspars.
Det er jo slet ikke sikret i får lov at røre Harry, husk på det jo Klaus`Julegave fra DSB Ha Ha|

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Hold da op en flot gave! Dejligt med sager man faktisk kan bruge.