onsdag den 30. januar 2008

Endelig uge 3 LO..


Hm, efter meget sjov med diverse overhead papirer, der ikke har villet tørre, er det endelig lykkedes...
Var I bilka igår, og de havde lige det transparent jeg havde ledt efter. Er lidt groft på den ene side, og hæfter og tørrer perfekt:-))
Nå, men nu er det jo uge 5 og dette er mit 3 LO med børnene som mindre, ups. Er vist lidt bagefter, men har gang i met par LO, som snart må blive færdige.
Nå, til dette LO har jeg benyttet et billed af Nikolai som 2 årig. ÆÆÆÆÆLsker det billed!!!
Digtet "Velkommen til Holland" handler om det at få et barn der ikke er som forventet, og hvordan det føles og hvilken gave det kan være, selvom det er svært at se. Jeg fik digtet på det første kursus med Muskelsvind fonden i 2000, hvor Nikolai kort forinden havde fået konstateret muskelsvind.
Har taget budskabet i digtet meget til mig, og bliver altid rørt når jeg læser det.Tænker tit at det er vigtig at værdsætte det liv jeg har fået, og ikke holde fast i det jeg troede der skulle være.Er nu ikke svært at elske min dejlige unge, men accepten har taget tid.Nikolai har lært mig at elske Holland!!
Der er ikke så meget mere at sige om det lige her, men har længe villet lave et LO med teksten.
Har benyttet råt karton og Cosmo Cricket papir samt transparent.Har valgt at gøre det meget enkelt af hrnsyn til teksten.
Vedhæfter også lige teksten da den er svær at læse.

Velkommen til Holland

At vente et barn er som at planlægge
en drømmerejse- til Italien
Du køber en masse rejsehåndbøger og
lægger eventyrlige planer.
Colosseum, Michelangelo, David
gondolerne i venedig.
Du lærer dig nyttige vendinger på italiensk.
Alt er meget spændende.

Efter måneders spændt forventning
kommer endelig dagen.
Du pakker dine kufferter og tager afsted.
Flere timer senere lander maskinen.
Stewardessen kommer ind og siger:
"Velkommen til Holland"

"HOLLAND", råber du
Hvad mener du med Holland?
Jeg har bestilt en rejse til Italien!
"Hele mit liv har jeg drømt om at
komme til Italien!"

Men der er lavet om på fartplanen.
Maskinen er landet i Holland, og der
må du blive.

Men når du har været der et stykke tid
og har fået vejret, ser du dig omkring
-og opdager efterhånden,at der er
vindmøller i Holland.
-Og Holland har tulipaner.
Holland har endda Rembrandter.

Men alle du kender har travlt med at
rejse til og fra Italien..
og de praler af hvor vidunderligt de
har det.
Og resten af dine dage vil du sige:
"Ja, det var der jeg skulle have været,
det var det jeg havde planlagt".

Og smerten ved det vil aldrig, aldrig
aldrig nogensinde fortage sig...for
tabet af den drøm, er et tab af stor, stor
betydning.

Men...hvis du bruger dit liv til at
sørge over den kendsgerning, at du
ikke kom til Italien, bliver du aldrig
fri til at værdsætte og nyde det helt
specielle, det virkelig vidunderlige..
ved Holland.

Af Emely Perl Kingsley

søndag den 20. januar 2008

2."gamle" LO


Så har jeg kigget i mine gamle billeder igen:-))Synker hen i minder, når jeg kigger alle de skønne billeder af ungerne som små. Tænk, hvor går tiden hurtigt, eller er jeg bare blevet gammel????
Er ikke glad for at pille billederne ud af mine albums, ser så tomt ud med alle de huller.. Derfor scanner jeg billederne ind , redigerer og printer dem ud.. Tager noget tid, men pyt:-)
Her Tobias da han var 3 år, det lille pus. Syntes papiret passer perfekt til Tobias' nattrøje. Så fik jeg lavet noget med firkanter, er ellers besat af cirkler lige nu.
Papiret er fra en færdigpakke, købt i scrapshop på udsalg.
Hermed mit 2. "gamle" LO færdigt.
Er igang med det 3. men mangler kun noget overhead papir hvor blækket fra printeren kan hæfte og tørre på. Fik noget af Lachris, som var rigtig godt, men er løbet tør. Købte noget i vores lokale forretning, men det tørrer aldrig, meget mærkeligt. Må i en boghandel imorgen og høre om de kan hjælpe mig.

tirsdag den 15. januar 2008

"Cirkel LO"


jeg har fået den ide at jeg gerne vil prøve at benytte cirkler, både papir og billeder, i nogle LO's. Lachrissen var som altid frisk, og investerede i en circlecutter i fredags.
Her det første LO, er et lift fra en hollandsk blog.
Farverne er ikke som i virkeligheden, den grønne er mere olivengrøn og blomster og bogstaverne er mere ens i farven. Er godt tilfreds med dette LO, bortset fra min skrift som sejler noget....
Billedet er fra september hvor vi var i Tyrkiet. Vores hjælper blev 20 år, og det måtte fejres. Han blev overrasket med kage og sang om aftenen. Syntes han på billedet ligner et lille barn igen:-)) Sødt ikk???
Materialer.
Hvidt karton, BG papir "Periphery", lilla papir fra Karen Foster, zig zag bånd fra panduro, blomster, knapper, sort floss, chipboard bogstaver fra Panduro, små blomster punchet ud og en dråbe liquid pearls på, sort og hvid tush og sidst men ikke mindst rub-on bogstaver fra Chatter Box.

Nu videre med mad, og mit næste LO med gammelt billed:-))
Ha en god aften.

mandag den 14. januar 2008

Første færdige "gamle"LO


Så blev det første LO med "gammelt" billed færdigt.Ups, vi er da i uge 3 nu, må få lidt fart på:-))
Er Nikolai i sneen efter snestorm i februar 1998.
Blåt karton, papir fra BG "snowballs", bånd fra Galleria, knapper, Glitter stick, snefnug chipboard bogstaver fra Panduro, hvid akryl maling og ikke at forglemme en herlig filtbort.
Er bare vild med snefnug....mon der snart kommer noget dejligt hvidt, blødt og smukt sne??
Nu tilbage til mit "cirkel LO", skal være færdigt i aften.

søndag den 13. januar 2008

Scrappeweekend.

Skøn weekend... Startede vel fredag eftermiddag, da Lachrissen og jeg drog i scarpshop på udsalg. Vi fik mest købt papir, og lidt andet godt røg der da også i kurven. MEEEEN....
Har set nogle herlige LO hvor der er mange runde billeder. Ved godt man kan skære rundt efter diverse glas, eller bruge passer. Havde nu tænkt at købe en circlecutter, men det blev nu Lachris der sprang på den.
Idag har vi så scrappet i timevis. Jeg fik gjort mit første LO med "gammelt" billed færdigt. Bagefter gik det løs med at skære i cirkler, er rigtig sjovt når man lige får taget på det.
Valgte at lifte et LO fra en hollandsk side, ih, hvor bruger hun mange cirkler i alle LO:-)). Er i skrivende stund ikke færdig endnu, men satser på at blive det imorgen.
Billeder på Bloggen bliver det jo nok ikke til de første dage, er først hjemme når det er mørkt:-(, og det er ikke til at få et godt billed.
Håber du får en skøn uge, tak for besøget.

mandag den 7. januar 2008

Nytårsforsæt

Har ikke tradition for at lave nytårsforsæt, kun den gamle om at tabe mindst 10 kilo...
Har i år besluttet at jeg vil begynde at scrappe med mine gamle billeder af børnene. Fandt igår vores fotoalbum frem og fik valgt nogle billeder fra drengene er helt små, det er før digitalkameraets tid.
Mit forsæt er at scrappe mindst et LO af de gamle billeder om ugen. Lyder måske ikke af meget, men jeg er laang tid om et LO og har ikke meget tid i hverdagen. Skal joogså nå at scrappe de nye billeder vi tager i år.
Bliver lidt af en udfordring for mig. Er igang med det første med Nikolai som toårig i sneen.
Har du et nytårsforsæt??

søndag den 6. januar 2008

Velkommen i 2008..


Så blev det nye år skudt af. Vi holdt nytår hos Lachrissen og hendes mand og børn. Var rigtig hyggeligt, som I måske har set på Lachrissens blog, kom tænderne frem:-))
Nå, her et LO jeg fik lavet i ferien. Det er Tobias fra sidste år, hvor han var glad for sin Pyrus nissehue.Er rigtig glad for billeder, hvor børnene ikke kigger direkte ind i kameraet eller ikke ved de bliver fotograferet.
Papiret er fra My Minds Eye Festive Christmas, vinrødt karton, chipboard bogstaver med guld sværte, bånd og ståltråd med stjerner fra ?? (ÅH.. stjernerne er vist fra en pakke jeg købte i en lille boghandel i Thy i sommers...)