fredag den 29. februar 2008

Snefnug og glimmer...


Har, så længe jeg grubler over den tisgule, lavet dette LO.
Det er billeder fra 2001, hvor der var snestorm.
Der er benyttet gråt karton fra??, mønsterpapir fra My Minds eye "Frost", hjemmelavede snefnug, zig zag bånd, bogstaver fra Panduro, knapper, floss, pin og knappenål.
Farverne er ikke gengivet så godt, men ingen sol.-))
Er blevet besat af at lave bogstaver og snefnug med glimmer. Fedter ind i lim, hælder glimmer i lille æske, putter snefnug eller bogstav i æsken og ryster, vupti glimmer bogstav!! Har lige været i Panduro og købe glimmer i div. farver, herligt.
Imorgen skulle min udfordring fra Lachrissen være klar til at komme på bloggen. Har godt nok haft svært ved den gule. Men nu er den matchet med grøn og orange, absolut IKKE mine farver. Jeg har brugt rigtig mange billeder,måske for at dæmpe den tisgule???)Tænkte at nu må Lachrissen igang med rigtig mange billeder og temaet er LOVE. Spændende at se hvad hun kommer frem med.

tirsdag den 19. februar 2008

Prinsesser....


LO med min skønne søster og hendes datter, mit gudbarn.Er bare så stolt af den dejlige tøs.
Billedet er taget juleaften, hvor lille Sofie ikke ville have sine prinsessekroner på. Det ville de to tøser så til gengæld gerne. Er rigtig glad for det billed:-))
Har brugt lilla og hvidt karton, mønsterpapir fra ??, chipboard stickers i sort, P malet med sort akrylmaling, rhinsten runde og stjerner, hvid og sort floss, knapper, blomst, knappenål, perler og hvid pen. Hm, det var vist alt.Er denne gang godt tilfreds med resultatet.

fredag den 15. februar 2008

Lige et hurtigt LO inden weekenden.


Her et LO fra Tyrkiet i september, Martin fører sig frem ved poolen:-)Er han ikke sød????
Har placeret billederne sådan, fordi der på det store billed havde sneget sig en ældre mand på en grøn solseng ind i baggrunden. Hm, ikke kønt.
Lavede dette LO på under en time hvilket er meget hurtigt for mig!
Har benyttet karton, brunt og rødt,bogstaver fra ???, chipboard fra Panduro,Heidi Swapp blomster med rød glimmer på, hvid signopen og hvid sværte.

onsdag den 13. februar 2008

Min dejlige sovetryne..


Her et LO med flere billeder af Tobias hvor han sover. Jeg har mange flere, men har valgt disse ud. Han har altid været et rigtigt sovebarn, kunne sove overalt. I en periode faldt han tit i søvn på gulvet om eftermiddagen, selvom han havde sovet til middag. Han ligner vist mig, kan også sove hvor det skal være:-)). Har altid haft en mani med at sidde og kigge på børnene når de sover. Er det mon kun mig??
Da billederne var med mange forskellige farver valgte jeg at printe i S/H, billederne er mattet med hvid. Bogstaver fra Panduro, rød akrylmaling, Heidi Swapp hjerter og krone malet med rød akrylmaling, hvid Signo pen og thickers tal der var hvide men blev røde med maling...
Er rigtig glad for det her LO. Lavede det i weekenden da Lachrissen var på scrappe visit.

mandag den 11. februar 2008

Det var den weekend...


Har bare nydt denne weekend. Slappede af i stor stil og fik nydt det skønne vejr. Søndag ankom Lachris med alle sine scrappesager, og vi ryddede spisebordet. Skønt at have god tid til scrap. Det blev også til en tur i skoven, hvolket Lachrissen havde besluttet hjemmefra:-))
Fik lavet to LO's, og fik Lachris til at kigge på et der har drillet mig længe. Vupti, så lå det hele perfekt, men mangler liiige et par bogstaver før det er færdigt.
Det her LO er taget til drengenes fætters fødselsdag i forrige weekend. Mattias fik en flot flot kage med FCK logo og billed af ham selv. Var rigtig flot,og glad var drengen. Har set denne opstilling et eller andet sted eller noget lignende, kan ikke huske hvor.
Papir?? Karton, knapper og Thickers kan jeg huske, hi hi.

lørdag den 9. februar 2008

Sol og forår????


Lige et hurtigt indlæg på denne skønne dag. Er lige før jeg tager sandaler på når jeg går i Brugsen.....
Her et LO fra vi var i Florida i 2001. Syntes der mangler noget, måske en tynd sort streg omkring billederne??? Nogen forslag?
Billederne er fra den skønneste strand. Skulle nogen få lyst til et smut til Florida, kan det anbefales at besøge denne ø og strand. Ligger på Vest kysten af Florida,ikke så mange turister og skønt varmt vand fra den Mexikanske Golf.
Stort HURRA til min søøøde mand.... Han er ved at sætte en hylde op i mit scrappehjørne, bliver så godt. Skulle måske så overveje at rydde lidt op, hm
Nu ud i det skønne vejr.
Ha en god weekend:-))