søndag den 14. oktober 2007

Tre brødre og en park.


Billed fra vores venners have. Det er taget til deres søns 18 års fødselsdag, hvor de tre brødre er på havevandring. Jørgen og Doris har den skønneste park, sidste nye er en sø med vandfald og trædesten. Kan godt forstå de gerne giver deres gæster en rundtur. Det er sjældent de tre brødre er fotograferet sammen som her hvor de går rundt og nyder det i fulde drag.
Der er benyttet grønt karton, hvid matte der er overmalet med orangerød akrylmaling, sort sværte til kanten, bogstaver farvet med akrylmaling og stemplet med magnoliastempel i grøn, blomsterne er klippet ud af Mellow papir fra BG, gellypen i hvid.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Aiiii hvor blev det bare super godt, Marianne ! Fed effekt at du har stemplet på de store bogstaver ! Og du kom selv på, hvad den tredie bror hed ? eller måtte du mon krybe til korset og ringe og spørge..hi hi

Maribi sagde ...

Jeg måtte ringe og spørge....

Betina Olesen sagde ...

Sikke et super flot LO, sikke farver, det er bare så sprælskt og friskt, også fede bogstaver.

Hygge fra Betina

Mia sagde ...

FLOT LO... det der mellow papir er bare så fedt!!! Har selv lige brugt det to gange på 2 LO´s! Jeg er jo ikke så glad for orange, men syntes det ser rigtig godt ud!

Charlotte sagde ...

Det blev rigtig, rigtig flot dette LO! Nydeligt med de malede "rammer" om billederne og flot at du har valgt grøn/orange. Lækkert!! :-) Og så synes jeg du har en utrolig flot håndskrift!!
Super god ide at stemple på bogstaverne - det giver en flot effekt!