mandag den 22. oktober 2007

"Flyvende dreng"


Her et LO fra Tyrkiet. Tobias var vild med at springe i vandet. Her har Klaus fanget ham i luften, måtte vist tage en del billeder inden det lykkedes at "fange" ham flyvende.
Har brugt Bling karton, blomster klippet ud af papir fra Li'l Davis Designs- Endless summer, gelpen, sort tush til rammerne, ziz-zag ribbon fra Panduro og ikke mindst HS ghost alphabet.
Havde egentlig tænkt at teksten også skulle være unden zig-zag båndet, men sad vist i mone egne tanker... Eller måske jeg bare drømte om varme, kølige drinks og afslapning:-))

4 kommentarer:

Mia sagde ...

Super fint LO...det er bare hammer godt med de rammer inde på billederne...så fokuserer man med det samme på det vigtige. Det skal helt sikkert prøves på et tidspunkt. Skønne farver

Anonym sagde ...

AIIII hvor blev det helt fantastisk GODT !!! Skøn txt ! Ja, de der rammer inde i selve billederne er super gode...det skal også afprøves :O)

Charlotte sagde ...

Det blev altså virkelig flot med den tegnede ramme INDE I billedet! God effekt det giver. Lækre farver og flot som du har brugt hvid pen i teksten!
Super flot og dejligt somemrligt LO! :-)

God weekend!

Ragna sagde ...

jeg har en pakke af de der frills. Men har haft svært ved at bruge dem. Måske lifter jeg din ide, for det ser godt ud - og så er det lidt anderledes (på den gode måde).