fredag den 1. januar 2010

Godt nytår 2010..

Så kom vi ind i et nyt årti, tænk engang... Vil gerne ønske Jer alle et godt nytår og tak for det gamle,jeg sætter stor pris på Jeres søde og sjove kommentarer :-)
Kan se at jeg ikke har blogget så meget i 2009, og det må være et af mine nytårsforsæt,at blogge mere regelmæssigt og få kommenteret mere på Jeres blogs.

Vi havde en skøn nytårsaften, dejlig mad, god vin, herlige drinks, skønne gæster , krudt og fis og ballade.... Og Lachrissen og jeg fik os lige et par runder Sing Star, iiiih hvor vi kan:-)
Puha, kom i seng ved fire tiden og kan da godt mærke at jeg ikke er 20 år længere. Vågnede ved 11 tiden og sendte en tak fordi jeg har en herlig mand... Han var stået op lidt tidligere og havde rydder op i stuen.Da jeg gik i seng lignede stuen en stor konfettibombe, der var glimmer, konfetti, serpentiner, glas og chips alle vegne. Men vupti, Klaus havde forvandlet min stue tilbage til normaltilstand igen, skøøønt.

I får lige et billed af vores, syntes jeg selv, imponerende kransekage.. Det var Karin der havde bagt og været kreativ, er det ikke flot?? Kan normalt ikke lide kransekage, men denne hjemmebagte var bare mums....

Nu kalder sofaen og en god film, og derefter lige på hovedet i seng:-)

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er en flot kransekage.
Godt nytår til dig og familien.
Jeg håber at vi ses igen IRL et sted derude ; )

Anonym sagde ...

Tak for en herlig nytårsaften ! Ja, det var super hyggeligt og vi er jo nogle super singstars :O) Mums den kransekage var bare lækker...kan godt forstå al ALT blev spist op! Tak fordi du ikke satte et foto ind af mig...nu måtte Karin stå for skud :O)

Netti sagde ...

Hold da op en kransekage!! Lov mig at du scrapper det billede, for det fortjener det sørme.
Uha jeg kan lige forestille mig jer to og singstar *G*
Godt nytår til dig og dine.

Gitte sagde ...

Hold da op hvor er det en flot kransekage . Mums jeg æææælsker kransekage.:)
Hi hi det lyder til at I havde en skøn nytåraften med singstar og hvad der ellers høre til. :)
Hvor må det ha' været skønt at stå op til et ryddeligt hjem, hvor er han sød.:)

Du må forsat ha' en dejlig weekend

Charlotte sagde ...

Også rigtigt godt nytår til dig og familien. Det var da en super flot kransekage. HÅber i fik slappet godt af i går - d. 01.01. :0)
Glæder mig til at følge bloggen her hele dette år også.
Og så kunne det være sjovt at følges til et crop igen. ... :0)

Margit sagde ...

MUMS... er du vimmer en flot kransekage...
Og så har det med garanti ikk' været kedeligt, kan jeg høre ;o)
Måske ses vi IRL en dag i 2010...
God søndag.

Conny sagde ...

Hej Maribi
Jeg vil også ønske dig alt godt i det nye år,jeg kan læse både ved dig og LaChris i har haft en skøn nytårsaften. En rigtig flot kransekage.Den mand må du passe godt på.

Cowgirl sagde ...

Godt Nytår Maribi, så kan et nyt scrapår begynde - med nye udfordringer. Sikke en impenerende kransekage, den ville jeg da godt have smagt. Vi troede det var et nytårsknald vi kunne høre herover på Fyn, men så var det bare din og LaChrissen sang vi kunne høre...hi hi.

Betina Olesen sagde ...

Halløjsa... savner efterhånden at høre fra dig... har i det godt, er alt vel???

Kom nuuuuuuu.....

Knuz Betina