søndag den 25. januar 2009

Weekend...

Den sidste uge er gået med arbejde og begyndende forberedelser til Nikolais fødselsdag.. Han bliver 13 år, og dermed teenager, den 3. februar. Der er derfor inviteret ca. 30 til frokost på søndag, og jeg skal til tøsefrokost om lørdagen,så det kræver lidt planlægning..... Den kommende teenager har jo visse ønsker til menuen, så der skal både handles og planlægges en del. Men tænk at han er så gammel, jeg er da fortsat i starten af 30'erne, eller......
Tobias har været på sygehuset i tirsdags, og ja han lider af Osgood Schlatters sygdom...... Hmmm, er noget han skal vokse fra, og han må tape sit knæ og tage smertestillende når han skal være aktiv. Rart at vide hvad der er galt, kunne næsten ikke overskue tanken om at de skulle opereres i hans knæ.
I fredags var jeg ude og spise med nogle gamle kollegaer, vi var på Viking på Ro's Torv. Kan varmt anbefales, skøn mad og superb betjening, bagefter gik turen til et lille listigt sted i roskilde, hvor vi fik en drink eller to.. Sidste tog hjem og følte mig som en på 100 igår, måske jeg er blevet ældre???
Idag skal vi til fødselsdag hos fætter Mattias, så den weekend er hurtigt væk.
Har nået at scrappe et enkelt LO i denne uge. Er igen efter en skitse fra Inspired Blueprint
Har benyttes papir fra Fancy Pants og lidt blandet pynt.



Håber I alle får en dejlig søndag og uge:0)

mandag den 19. januar 2009

Vinter og mørke...

Uha, jeg er altså ikke til denne mørke tid, glæder mig til vi enten får sne, der kan lyse op eller forår.....
I weekenden var vi til svigermors 70 års fødselsdag på Gerlev Kro, dejlig fest med glade gæster.Havde ikke planlagt at lave noget kreativt til denne dag grundet tidsnød, meeeen..... aftenen før lavede jeg dette LO og fik det sat i ramme. Det er et billed af hendes lille hund, som jo bliver behandlet som en lille kronprins:0)
Nåede ikke at fotografer det hjemme så her et billed fra gavebordet. Jeg har benyttet en skitse fra Inspired Blueprints. Hmmm, kan lige nu ikke lave link, mystisk.... Men prøv at kigge deres skitser, de er skønne..



Idag arbejder jeg hjemme i formiddag og skal endelig med Tobias på sygehuset til forundersøgelse hos ortopædkirurgerne, håber de kan finde ud af hvad der er galt med det knæ....
Håber I alle får en dejlig dag:0)

onsdag den 14. januar 2009

Update fra de sidste 2 uger...

Så er det år skudt igang.... Uha, det har været hårdt at komme iagng igen efter den lange og dejlige ferie. Det er ikke nemt at komme op om morgenen når det er mørkt og koldt. Det er bare ikke lige mig....... Kender I det???
Tobias har fortsat store problemer med sit knæ, og sygehuset havde glemt at sende en henvisning til videre udredning. Iiiiiih, jeg bliver SÅ irriteret over sådan noget, men nu har han endelig fået en tid på tirsdag, jubiii
Det nye job går fint, nyder at være hvor jeg trives:0)Føler mig dog som en på 100 år når klokken er 21.00...
Har ikke fået scrappet meget, har kæmpet med et LO, som nu ligger i en krog og mangler bogstaver, hmmmm.
Har lavet dette LO, hvor mit mål var at benytte en masse af billederne fra december. Den skarpe læser vil bemærke at Lachrissen er på flere af billederne...
Juletræet er homemade, har set det et eller andet sted, men kan ikke huske hvor. Er ikke hver dag jeg kaster mig ud i hjemmelavet pynt, men var nu sjovt:0)

søndag den 4. januar 2009

10 favorit LO's fra 2008..

Her mine 10 favoritter fra 2008,var rigtig svært at udvælge dem...
De kommer her i tilfældig rækkefølge.
Dette er jeg glad for pga. budskabet i teksten og den enkle opsætning.Syntes at billed og tekst skulle være blikfanget grundet betydningen..

Det her LO er bare meget anderledes end jeg plejer, er et lift fra et CK blad..

Elsker denne opsætning og farverne. Billederne er fra den første sommer vi boede i vores hus, hvor er mine drenge bare små...

Her masser af dejlige sovebilleder..

Her et forsøg medmønstreret papir,acrylmaling og transparent..

Uuuh, sikke han ser farlig ud.... Havde en periode i 2008 hvor sort karton som baggrund var et must...

Mums, blåt blåt blåt og rødt, enkel opsætning og dejligt billed af min Tobias..

Masser af dejlige julebilleder fra 2001 samt skønt nyt julepapir og pynt..

Så er der gang i både dymo, punchinella og det skønne pynt fra Sassa fras, papir fra October Afternoon..

Sidst, men ikke mindst... Et jule LO med billeder fra i år. Er fjollet med det bølgepap og farverne. Er lige nu rigtig glad for at bruge masser af bånd.

Puha, det var så mine 10...
Nu ind og se andet afsnit af "Livvagterne"..Fortsat god søndag:0)

lørdag den 3. januar 2009

Velkommen i 2009..

Ja ja, er måske lidt sent ude, men stadigvæk, godt nytår til alle:0)
Vi havde en dejlig nytårsaften sammen med LaChrissen og børnene, ingen hovedpiner dagen derpå! Som I måske har set på Lachrissens blog fik vi dejlig dejlig mad og jeg fik skønne værtindegaver, tusind tak for dem søde...
Igår var det så min første dag på mit nye gamle arbejde. Jeg blev modtaget med knuz og dejlig morgenmad, er dejligt at være tilbage igen... Føles dog også lidt underligt at sidde være retur, men kommer nok hurtigt ind i det hele igen..
Her det sove LO jeg ikke fik færdigt til TSC Cyber Crop
Er noget gammelt papir fra s-e-i, er fjollet med de farver..

Ellers er det jo weekend og vi skal have gæster i aften, skal lave meksikansk, nemt og sundt:0)Har overvejet at cykle en tur ud til min søster og vil nå at scrappe lidt..
Imorgen vil jeg tage Chez Cecilies opfordring op og finde mine 10 yndlings LO's og poste dem her på bloggen..
Fortst god weekend til alle.