søndag den 30. december 2007

Glædelig bagjul og godt nytår til alle.


Så er den jul ved at være forbi. Har nydt den lange juleferie med børn og mand:-)
Har tidligere haft job som sygeplejerske, hvor jeg skulle arbejde i weekender og helligdage, så det har været SÅ dejligt i år.Har skiftet job i maj, og er nu visitator, og har fri når alle andre har :-))
Har nu ikke fået scrappet meget, men Lachrissen og jeg har da rundet både Panduro og Dreampapers. Altid rart med lidt nye forsyninger.
Har et LO som er meget enkelt uden den store pynt. Har det lidt svært med papir hvor der er tegninger på...
Nå, det er papir fra My Minds Eye "Festive", bånd fra ??? og gelpen.
Er ikke helt tilfreds, men måske en rød matte havde været god?

søndag den 16. december 2007

FROST



Lige et par billeder fra min udsigt i morges. Første dag det har været hvidt af frost. Smukt er det nu, glæder mig til der kommer sne, lyser så dejligt op i denne mørke tid.

Lidt af hvert.....



Nu har jeg endelig fået kameraet frem så længe det er dagslys. Dette LO er fra en herlig tur i skoven i efteråret. Ungerne var ikke vilde for at slippe deres pc, men der var ingen vej udenom.
Jeg har brugt Mellow papir fra BG, filt sommerfugl, knap, zig zag bånd samt liquid pearls.
Igen i år har vi bagt peberkage hus, og det er som sidste år skævt, men hjemmelavet, og sikke det dufter i stuen. Har fyldt dejen med alverdens krydderier.Tobias overvejer at spise af det efter jul, men mon ikke han ombestemmer sig???

fredag den 14. december 2007

Travlt Travlt...

Suk, kan se at er rigtig længe siden jeg både har scrappet og skrevet her. Lachrissen har været efter mig, og nu skal det være med et lille indlæg.
Har haft/har rigtig travlt i denne tid. Får ikke scrappet meget, og de LO jeg har lavet mangler stadig at blive fotograferet. Kommer hjem så sent at det er blevet mørkt:-((
Nå, nu er det nok!!!!! Imorgen eftermiddag drager min kære mand til julefrokost og så rykker Lachris ind til lidt julescrappe hygge, glæder mig vildt.
Nu i seng:-))